MENU EN LIVRAISON

MENU DE SAISON LIVRÉ

Menu gastronomique à dresser vous même

Les éléments vous sont livrés conditionnés sous vide avec une notice pour régénerer. 

Un four gérant une température inférieur à 90 degrés suffit pour un menu prêt en 45mn sans surveillance


Order

35 Euros sur une base de 6 personnes

ENTREE AU CHOIX

Gravlax salmon, avocado cream and strong herb and yuzu sauce
Where
Beef tataki, virgin red pesto sauce, vegetable pickles
Where
Perfect egg, belluga lentils and alba truffle cream

MEAL OF YOUR CHOICE

Low temperature veal tenderloin, seasonal vegetables and full-bodied gravy, crushed with truffle

Magret de canard, pommes cocottes et légumes de saison

Low temperature cod fillet, coppa crumble, full-bodied gravy, sautéed grenaille duxelle and glazed vegetables

CHOICE OF DESSERT

Chocolate or fruit plate pastry

Chef privé paris |Pontoise| Menu en livraison

Be called back

Fill in your name and phone number so that I can call you back as soon as possible
name
Associative
Member 
French toques and the national cooking academy
French Toques
It gives pride of place to culinary demonstrations and to the realization of gastronomic events, general public or professional.
National Cooking Academy
By relying on know-how, products, traditions, recipes, people
Site created with wp Ultimate
top cross-circle
en_USEnglish
Chef Coste Info Do you want to receive my offers and news? No Yes linkedin Facebook pinterest Youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest Youtube twitter instagram